Om oss på Kiropraktorhuset

Vi strävar efter att vara i centrum för det hälsosammaste och lyckligaste samhället i Sverige där vi hjälper människor att leva sina liv till fullo. Vi tror att genom att tillhandahålla säker naturlig kiropraktisk vård kan vi hjälpa människor att nå sina hälsomål och leva ett liv med högre kvalitet.

Människor lever längre och längre, och vi brinner för att under alla livets år ge dig den bästa möjligheten att använda kroppen på ett optimalt sätt. Vi vill att du ska leva i en vardag utan smärta och begränsningar som hindrar dig från att göra det du tycker om eller behöver göra.

Kiropraktorhuset är kliniken som människor väljer att gå till i Östergötland för att få hjälp med sin ryggrad och nervsystem.
Vi tror att kroppen har en naturlig förmåga att läka och reglera sig själv – när ryggraden fungerar optimalt kommer nervsystemet utmed tiden att fungera optimalt vilket tillåter läkningsprocessen att ta vid.

Undersökning och kiropraktisk behandling utförs av våra högt kvalificerade kiropraktorer. De alla deltar i regelbundna klinikmöten, konferenser, seminarier och kurser för att försäkra sig om att de använder de bästa och mest uppdaterade tekniker som finns för att fortsätta ge den högsta kvalitetens vård till patienter.

Vår personal

Mitchell Quoi
Mitchell Quoi
Leg. Kiropraktor
011-159700
Norrköping

Kiropraktik hjälper människor att prestera sitt allra bästa. Mitch tycker om att hjälpa människor att leva ett lyckligare, hälsosammare, och smärtfritt liv.

Mitchell älskar att se positiva hälsoförändringar hos människor. Det driver honom varje dag att se människor som uppfyller sin potential med hjälp av kiropraktikens hjälp. Han har alltid funnit
det intressant hur en specifik kiropraktisk-justering kan ha en så positiv inverkan på patientens hälsa. Att vara en del av processen för att få människor att uppnå sina livsmål och stunder då de överträffar sig själva är något som Mitch brinner för!

Jorel Scarrott
Jorel Scarrott
AT kiropraktor
011-159700
Norrköping

Från att ha sett sin mamma lida med ett diskbråk till att lyckas återgå till full hälsa med kiropraktiska justeringar var Jorel angelägen om att lära sig mer om yrket. Han är fascinerad över hur kiropraktik dramatiskt kan hjälpa människor att fungera bättre och leva ett hälsosammare liv. Han har arbetat i Storbritannien på Isle of Man under de senaste 5 åren, där han bland annat fick erfarenhet av att arbeta med internationella idrottare. Jorel tror att ”Alla förtjänar att vara sitt bästa – ingen borde ha mindre än det.” Kiropraktik kan hjälpa till att göra det till en verklighet. Jorel har ett intresse för ridsport, djur, samt spenderar han gärna tid ute i naturen.

Karl Mörling
Karl Mörling
AT Kiropraktor
011-159700
Norrköping

Född och uppvuxen i Norrköping. Hemma igen sedan 2018 efter 10 år utomlands med en Bachelor i Human Science från Anglo-Euoropean College of Chiropractic och en Master från Welsh Institute of Chiropractic samt flera års arbetslivserfarenhet som kiropraktor på den skotska västkusten.

Karl vill hjälpa patienter att leva ett aktivare och hälsosammare liv genom diagnostisering,
behandling, rehabilitering och förebyggande av funktionsstörningar och smärttillstånd i
rörelseapparaten.

Han gillar även att idrotta, träna och vandra i skog och fjäll.

Erika Haglund
Erika Haglund
Leg. Kiropraktor
011-159700
Norrköping

Erikas passion för kiropraktiken började redan som ung då hennes pappa berättade hur han hjälpte många människor till ett bättre liv genom sin karriär som kiropraktor.

Kroppens potential är enorm, och att få hjälpa människor att uppnå en bättre hälsa genom kiropraktiken är vad Erika brinner mest för. Att få vara med i processen till att en person fungerar optimalt och tex kan slå ett personbästa på crossfit, gå igenom en härlig graviditet, eller klarar av att bestiga Kebnekajse är vad som gör att Erika älskar sitt jobb.

Hon arbetar alltid med hela kroppen för att nå bästa möjliga resultat och hållbara hälsa för patienten.

Sebastian Micu
Sebastian Micu
Cert. Massör
011-159700
Norrköping

Sebastian som är certifierad massör med flerårig erfarenhet från kliniker i Östergötland.
Sebastian utför allt från avkopplande massage till terapeutiska massage. I hans massage ingår tekniker från klassiska massage, kinesisk massage, shiatsu, thai massage, akupressur, och stretchning. Han arbetar även med lotorpsmetoden som är en mycket effektiv teknik för att hjälpa till med andningsbesvär.

Sebastians ledord är ärlighet, trygghet och kamratskap och med sitt djupa intresse för harmoni, kropp och själ kommer han att ta god hand om dig!

Erik Malmkvist
Erik Malmkvist
Leg. Kiropraktor
013-270 280
Linköping

Eriks drivkraft är att hjälpa hans kunder att leva fullare och friskare liv.
Genom noggrann utredning kommer ni tillsammans fram till vad som utgör hinder och vilken åtgärd som är lämplig baserat på patientens mål.
Ni når målet genom kiropraktisk behandling samt råd om träning och livstil.

Anouk Baker
Anouk Baker
Leg. Kiropraktor
013-270 280
Linköping

Anouk finner stor passion i att hjälpa människor att sätta mål och nå dem. Med hjälp av kiropraktisk behandling och allmän hälsorådgivning kan människor ta sitt välbefinnande till önskad nivå. Om detta till exempel innebär att öka sportsliga ambitioner eller underlätta en graviditet, fungerar kiropraktiken genom att återställa den optimala balansen i kroppen, vilket är en fascinerande process att följa som kiropraktor.

Serhat Can
Serhat Can
AT Kiropraktor
013-270 280
Linköping

Serhats passion är att sätta patienten i centrum, skapa en god dialog och genom noggrann undersökning identifiera kroppens obalans. Med hjälp av kiropraktisk justering kan ni uppnå bästa möjliga livskvalité.

Kiropraktik är ett fantastiskt yrke med stora möjligheter att få hjälpa människor till ett friskare och bättre liv. Att vara lyhörd och ha möjlighet att anpassa den kiropraktiska behandlingen till patienternas behov och förutsättningar är viktigt för Serhat.

På fritiden arbetar han med att utveckla idrottare till att optimeraderas prestation och nå sina mål. Serhat har lång erfarenhet inom akuta idrottsskador och har varit medicinsk ansvarig för olika idrottsföreningar.

Hanna
Hanna
Kiropraktisk Assistent/receptionist
011-159700
Norrköping

Hanna tycker om att vara ute i naturen, ta skogspromenader, hänga med sina kompisar, samt är engagerad i pojkvännens fotbollskarriär. Hanna är en av de första personer du kommer att träffa och prata med när du kommer till oss på Kiropraktorhuset. Hon är grym på att hjälpa våra patienter i deras resa till en bättre hälsa, och ger mycket värme och energi till atmosphären i kliniken.

Alice
Alice
Kiropraktisk assistent/receptionist
011-159700
Norrköping

Alice har ett stort intresse för mode och design, och är till stor del ansvarig för vår kliniks design! Hon kommer ifrån Borlänge, har ett vänligt ansikte och själ. Hon kommer att hjälpa dig om du har några frågor eller funderingar.

Nathalie
Nathalie
Kiropraktisk assistent/receptionist
013-270 280
Linköping

Nathalie har lång erfarenhet av service från arbete på restaurang. Hon brinner för att hjälpa människor och har nu sadlat om för att kunna bidra till ett hälsosammare samhälle. När hon inte är i receptionen hos oss på Kiropraktorhuset spenderar hon tid på gymmet, i naturen eller hemma med familjen med en god middag uppdukad. Nathalie svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar, hon finns här för att hjälpa dig på vägen mot en bättre hälsa.