Om oss på Kiropraktorhuset

Vi strävar efter att vara i centrum för det hälsosammaste och lyckligaste samhället i Sverige där vi hjälper människor att leva sina liv till fullo. Vi tror att genom att tillhandahålla säker naturlig kiropraktisk vård kan vi hjälpa människor att nå sina hälsomål och leva ett liv med högre kvalitet.

Människor lever längre och längre, och vi brinner för att under alla livets år ge dig den bästa möjligheten att använda kroppen på ett optimalt sätt. Vi vill att du ska leva i en vardag utan smärta och begränsningar som hindrar dig från att göra det du tycker om eller behöver göra.

Kiropraktorhuset är kliniken som människor väljer att gå till i Östergötland för att få hjälp med sin ryggrad och nervsystem.
Vi tror att kroppen har en naturlig förmåga att läka och reglera sig själv – när ryggraden fungerar optimalt kommer nervsystemet utmed tiden att fungera optimalt vilket tillåter läkningsprocessen att ta vid.

Undersökning och kiropraktisk behandling utförs av våra högt kvalificerade kiropraktorer. De alla deltar i regelbundna klinikmöten, konferenser, seminarier och kurser för att försäkra sig om att de använder de bästa och mest uppdaterade tekniker som finns för att fortsätta ge den högsta kvalitetens vård till patienter.

Vår personal

Mitchell Quoi
Mitchell Quoi
Leg. Kiropraktor
011-159700
Norrköping

Kiropraktik hjälper människor att prestera sitt allra bästa. Mitch tycker om att hjälpa människor att leva ett lyckligare, hälsosammare, och smärtfritt liv.

Mitchell älskar att se positiva hälsoförändringar hos människor. Det driver honom varje dag att se människor som uppfyller sin potential med hjälp av kiropraktikens hjälp. Han har alltid funnit
det intressant hur en specifik kiropraktisk-justering kan ha en så positiv inverkan på patientens hälsa. Att vara en del av processen för att få människor att uppnå sina livsmål och stunder då de överträffar sig själva är något som Mitch brinner för!

Karl Mörling
Karl Mörling
AT Kiropraktor
011-159700
Norrköping

Född och uppvuxen i Norrköping. Hemma igen sedan 2018 efter 10 år utomlands med en Bachelor i Human Science från Anglo-Euoropean College of Chiropractic och en Master från Welsh Institute of Chiropractic samt flera års arbetslivserfarenhet som kiropraktor på den skotska västkusten.

Karl vill hjälpa patienter att leva ett aktivare och hälsosammare liv genom diagnostisering,
behandling, rehabilitering och förebyggande av funktionsstörningar och smärttillstånd i
rörelseapparaten.

Han gillar även att idrotta, träna och vandra i skog och fjäll.

Erika Haglund
Erika Haglund
Leg. Kiropraktor
011-159700
Norrköping

Erikas passion för kiropraktiken började redan som ung då hennes pappa berättade hur han hjälpte många människor till ett bättre liv genom sin karriär som kiropraktor.

Kroppens potential är enorm, och att få hjälpa människor att uppnå en bättre hälsa genom kiropraktiken är vad Erika brinner mest för. Att få vara med i processen till att en person fungerar optimalt och tex kan slå ett personbästa på crossfit, gå igenom en härlig graviditet, eller klarar av att bestiga Kebnekajse är vad som gör att Erika älskar sitt jobb.

Hon arbetar alltid med hela kroppen för att nå bästa möjliga resultat och hållbara hälsa för patienten.

Erik Malmkvist
Erik Malmkvist
Leg. Kiropraktor
013-270 280
Linköping

Eriks drivkraft är att hjälpa hans kunder att leva fullare och friskare liv.
Genom noggrann utredning kommer ni tillsammans fram till vad som utgör hinder och vilken åtgärd som är lämplig baserat på patientens mål.
Ni når målet genom kiropraktisk behandling samt råd om träning och livstil.

Anouk Baker
Anouk Baker
Leg. Kiropraktor
013-270 280
Linköping

Anouk finner stor passion i att hjälpa människor att sätta mål och nå dem. Med hjälp av kiropraktisk behandling och allmän hälsorådgivning kan människor ta sitt välbefinnande till önskad nivå. Om detta till exempel innebär att öka sportsliga ambitioner eller underlätta en graviditet, fungerar kiropraktiken genom att återställa den optimala balansen i kroppen, vilket är en fascinerande process att följa som kiropraktor.

Serhat Can
Serhat Can
Leg. Kiropraktor
013-270 280
Linköping och Mjölby

Serhats passion är att sätta patienten i centrum, skapa en god dialog och genom noggrann undersökning identifiera kroppens obalans. Med hjälp av kiropraktisk justering kan ni uppnå bästa möjliga livskvalité.

Kiropraktik är ett fantastiskt yrke med stora möjligheter att få hjälpa människor till ett friskare och bättre liv. Att vara lyhörd och ha möjlighet att anpassa den kiropraktiska behandlingen till patienternas behov och förutsättningar är viktigt för Serhat.

På fritiden arbetar han med att utveckla idrottare till att optimeraderas prestation och nå sina mål. Serhat har lång erfarenhet inom akuta idrottsskador och har varit medicinsk ansvarig för olika idrottsföreningar.