Våra kiropraktorer

Erika Haglund
Erika Haglund
Leg. Kiropraktor, DC MChiro
011-15 97 00
Norrköping

Född och uppvuxen i Norrköping.

Erika har en 5 årig Master of Chiropractic examen från Welsh Institute of Chiropractic, University of South Wales sedan 2015.

Erika har mycket vidareutbildning och stor erfarenhet av att behandla gravida kvinnor och barn. Hon har även jobbat med idrottare som tävlat i både VM, SM, landslag, och allsvenskan.

Erikas pappa grundade Kiropraktorhuset år 1984, så Erikas passion för kiropraktiken började redan som ung då hennes pappa berättade hur han hjälpte många människor till ett bättre liv genom sin karriär som kiropraktor.

Erika älskar att vara ute i naturen, njuta av god mat, skratta med vänner och att spendera tid med sin partner, dotter och två tvillingsöner.

Mitchell Quoi
Mitchell Quoi
Leg. Kiropraktor, DC MChiro PgCert
011-15 97 00
Norrköping

Mitch har en 5årig Master of Chiropractic examen från Welsh Institute of Chiropractic, University of South Wales. Efter examen studerade han ännu ett år för Postgraduate Certificate Professional Development från Anglo-Euoropean College of Chiropractic på Bournouth University (Chiropractic), vilket utvecklade hans kiropraktiska tekniker ytterligare.

Han har jobbat som en Kiropraktor i över 10 år; först i England 5 år där han bland annat vann Chiropractor of the Year på en av de största Kiropraktorklinikerna i Storbritannien. År 2017 började Mitch att jobba med oss på Kiropraktorhuset!

Han har tagit hand om idrottare som har tävlat i VM, landslag och Allsvenskan här i Sverige.

Han har alltid funnit det intressant hur en specifik kiropraktisk justering kan ha en positiv inverkan på hela patientens hälsa. Mitch tycker om att hjälpa människor att leva ett lyckligare, hälsosammare, och smärtfritt liv.

Karl Mörling
Karl Mörling
AT Kiropraktor
011-15 97 00
Norrköping

Karl är född och uppvuxen i Norrköping men har spenderat 10 år utomlands för att studera Kiropraktik. Karl har en Bachelor i Human Science från Anglo-Euoropean College of Chiropractic och en Master från Welsh Institute of Chiropractic samt flera års arbetslivserfarenhet som kiropraktor på den skotska västkusten.

Karl vill hjälpa patienter att leva ett aktivare och hälsosammare liv genom diagnostisering, behandling, rehabilitering och förebyggande av funktionsstörningar och smärttillstånd i rörelseapparaten.

På fritiden gillar Karl att idrotta, träna och vandra i skog och fjäll.

Erik Malmkvist
Erik Malmkvist
Leg. Kiropraktor
013-270 280
Linköping

Eriks drivkraft är att hjälpa hans patienter att leva ett friskare liv där de kan använda sin kropp till fullo. Genom noggrann utredning kommer Erik tillsammans med patienten fram till vad som utgör hinder och vilken åtgärd som är lämplig baserat på patientens mål.
Genom kiropraktisk behandling, samt råd om träning och livsstil, kan Erik hjälpa dig att nå dina mål.

Anouk Baker
Anouk Baker
Leg. Kiropraktor
013-270 280
Linköping

Anouk finner stor passion i att hjälpa människor att sätta mål och nå dem. Med hjälp av kiropraktisk behandling och allmänna hälsoråd anser Anouk att människor kan ta sitt välbefinnande till önskad nivå. Det kan till exempel vara att öka sportsliga ambitioner eller underlätta en graviditet, fungerar kiropraktiken genom att återställa den optimala balansen i kroppen. Som kiropraktor är det en fascinerande process att följa en patient från att uppleva begränsningar till att kunna fungera mer optimalt.

Serhat Can
Serhat Can
Leg. Kiropraktor
013-270 280 , 0142-172 22
Linköping och Mjölby

Serhats filosofi är att förbättra människors livsstil. Han har alltid varit passionerad för hälsa och rörelseapparaten.

Kiropraktik är ett fantastiskt yrke som förbättrar människors hälsa och livskvalitet. Serhats passion är att sätta patienten i centrum, skapa en god dialog och genom noggrann undersökning identifiera kroppens obalans. Det är viktigt att behandlingarna är anpassade efter varje patients individuella behov.

På fritiden stödjer Serhat idrottare för att hjälpa dem att nå sina mål. Han har erfarenhet av att behandla akuta idrottsskador och har ansvarat för medicinsk vård inom olika idrottsföreningar. Han har också vunnit två SM Guld (svenska futsal ligan).

Om oss på Kiropraktorhuset

Vi strävar efter att vara i centrum för det mest hälsosamma och lyckligaste samhället i Sverige där vi hjälper människor att leva sina liv till fullo. Vi anser att genom att tillhandahålla säker och naturlig kiropraktisk vård kan vi hjälpa människor att nå sina hälsomål och leva ett liv med högre kvalitet.

Människans liv idag skiljer sig mycket från hur människan levt tidigare vilket är både en fördel och en nackdel. Vi lever idag ett längre och friskare, men även ett mer stillsamt liv. Vi på Kiropraktorhuset brinner för att ge dig den bästa möjligheten att använda kroppen på ett optimalt sätt under alla dina levnadsår. Vi vill att du ska leva i en vardag utan smärta och begränsningar som hindrar dig från att göra det du tycker om eller behöver göra.

Till oss på Kiropraktorhuset är människor i alla åldrar välkomna för att få hjälp med sin ryggrad och sitt nervsystem. Vi anser att kroppen har en naturlig förmåga att läka och reglera sig själv. När ryggraden fungerar optimalt leder det till att nervsystemet fungerar optimalt, vilket tillåter en naturlig läkningsprocess att ta vid.

När du kommer till oss för första gången gör vi en grundlig undersökning för att förstå dina problem och ta reda på den underliggande orsaken. Under behandlingen lägger vi stor vikt vid att du som patient förstår vad som pågår och vad som behöver göras för att du ska uppnå bästa resultat och hälsa, både kortsiktigt och långsiktigt.

Undersökning och kiropraktisk behandling utförs av våra högt kvalificerade kiropraktorer. Alla deltar i regelbundna klinikmöten, konferenser, seminarier och kurser för att försäkra sig om att de använder de bästa och mest uppdaterade teknikerna som finns för att fortsätta ge alla våra patienter den högsta kvalité på vård som går att erbjuda.