Kiropraktik i Mjölby

Vi finns i samma byggnad som Crossfit Mjölby, på Skänningevägen 12B. Fri patientparkering finns utanför kliniken.

Här arbetar våra kiropraktorer Serhat Can och Jorel Scarrott.

Vi undersöker och behandlar patienter med såväl akuta som långvariga besvär.

När du kommer in till oss för första gången gör vi en grundlig undersökning för att förstå ditt problem och ta reda på den underliggande orsaken. Vi lägger även stor vikt vid att informera dig som patient så att du förstår vad som pågår och vad som behöver göras för att uppnå bästa resultat och hälsa både kortsiktigt och långsiktigt.


Vi som arbetar här

Jorel Scarrott
Jorel Scarrott
AT kiropraktor
0142-172 22

Från att ha sett sin mamma lida med ett diskbråk till att lyckas återgå till full hälsa med kiropraktiska justeringar var Jorel angelägen om att lära sig mer om yrket. Han är fascinerad över hur kiropraktik dramatiskt kan hjälpa människor att fungera bättre och leva ett hälsosammare liv. Han har arbetat i Storbritannien på Isle of Man under de senaste 5 åren, där han bland annat fick erfarenhet av att arbeta med internationella idrottare. Jorel tror att ”Alla förtjänar att vara sitt bästa – ingen borde ha mindre än det.” Kiropraktik kan hjälpa till att göra det till en verklighet. Jorel har ett intresse för ridsport, djur, samt spenderar han gärna tid ute i naturen.

Serhat Can
Serhat Can
AT Kiropraktor
0142-172 22

Serhats passion är att sätta patienten i centrum, skapa en god dialog och genom noggrann undersökning identifiera kroppens obalans. Med hjälp av kiropraktisk justering kan ni uppnå bästa möjliga livskvalité.

Kiropraktik är ett fantastiskt yrke med stora möjligheter att få hjälpa människor till ett friskare och bättre liv. Att vara lyhörd och ha möjlighet att anpassa den kiropraktiska behandlingen till patienternas behov och förutsättningar är viktigt för Serhat.

På fritiden arbetar han med att utveckla idrottare till att optimeraderas prestation och nå sina mål. Serhat har lång erfarenhet inom akuta idrottsskador och har varit medicinsk ansvarig för olika idrottsföreningar.