Kiropraktik i Mjölby

Vi finns i samma byggnad som Crossfit Mjölby, på Skänningevägen 12B. Fri patientparkering finns utanför kliniken.

Här arbetar vår leg. kiropraktor Serhat Can.

Vi undersöker och behandlar patienter med såväl akuta som långvariga besvär.

När du kommer in till oss för första gången gör vi en grundlig undersökning för att förstå ditt problem och ta reda på den underliggande orsaken. Vi lägger även stor vikt vid att informera dig som patient så att du förstår vad som pågår och vad som behöver göras för att uppnå bästa resultat och hälsa både kortsiktigt och långsiktigt.


Vi som arbetar här

Serhat Can
Serhat Can
Leg. Kiropraktor
0142-172 22

Serhats passion är att sätta patienten i centrum, skapa en god dialog och genom noggrann undersökning identifiera kroppens obalans. Med hjälp av kiropraktisk justering kan ni uppnå bästa möjliga livskvalité.

Kiropraktik är ett fantastiskt yrke med stora möjligheter att få hjälpa människor till ett friskare och bättre liv. Att vara lyhörd och ha möjlighet att anpassa den kiropraktiska behandlingen till patienternas behov och förutsättningar är viktigt för Serhat.

På fritiden arbetar han med att utveckla idrottare till att optimeraderas prestation och nå sina mål. Serhat har lång erfarenhet inom akuta idrottsskador och har varit medicinsk ansvarig för olika idrottsföreningar.