Nå din optimala rygghälsa med trygg och effektiv kiropraktisk vård

Kiropraktik

Kiropraktik involverar ingen operation eller medicinering. Istället fokuserar det på att på ett naturligt sätt återställa funktion till ryggraden och nervsystemet så att kroppen kan fungera och läka bättre.

Kroppens alla funktioner styrs via vårt nervsystem. Mellan varje kota går nerver ut vilka förmedlar signaler till och från hjärnan. Kiropraktorn diagnostiserar och behandlar bl.a funktionsstörningar längs ryggraden som kan ge lokala besvär eller påverka nerverna i närheten eller längre bort från skadan.

Patienter med dessa symtombeskrivningar undersöker och behandlar vi ofta på Kiropraktorhuset:

Ryggont, ryggvärk, ryggbesvär, ryggskott, ischias, lumbago, spänningar, domningar, känselstörningar, obalans i muskler, nedsatt muskelfunktion, stelhet, dålig rörlighet, kompensatorisk överrörlighet, låsningar, upphakningar, ”kotförskjutningar”, nervirritation, nervsmärta, huvudvärk, spänningshuvudvärk, yrsel, bröstryggsbesvär, revbensupphakningar, axelbesvär, frozen shoulder, inklämningar, TOS, nackont, nackstelhet, nackspärr, utstrålningar i arm och hand, tennisarm, golfarm, ljumsksmärtor, höftledsbesvär, fotproblem.

Vid behandling av dessa besvär kan din kiropraktor använda specifika kiropraktiska justeringar för att öka funktionen i området och se till att det underliggande problemet arbetas med.

Kan vi hjälpa dig?

När du kommer in till oss för första gången gör vi en grundlig undersökning för att förstå ditt problem och ta reda på den underliggande orsaken. Vi lägger även stor vikt vid att informera dig som patient så att du förstår vad som pågår och vad som behöver göras för att uppnå bästa resultat och hälsa både kortsiktigt och långsiktigt.

Undersökning och kiropraktisk behandling utförs av våra högt kvalificerade kiropraktorer. De alla deltar i regelbundna klinikmöten, konferenser, seminarier och kurser för att försäkra sig om att de använder de bästa och mest uppdaterade tekniker som finns för att fortsätta ge den högsta kvalitetens vård till patienter.

Kiropraktorn har en lång och gedigen utbildning som gör att du som patient skall känna dig trygg när du vänder dig till Kiropraktorhuset.

Priser

Arvodet  för Kiropraktisk konsultation och undersökning vid nybesök är 715 kr.

Separat behandling / återbesök 605 kr.

Många utav våra patienter sparar pengar genom att köpa en vårdplan med ett antal
behandlingar till ett reducerat pris. Fråga oss i kliniken om detta skulle gynna dig.
Många arbetsgivare subventionerar kiropraktorbehandlingar. Fråga på ditt arbete!
Vi har löpande avtal med många företag gällande kiropraktik och/eller massage. Ring oss gärna för offert om du inte redan har ett samarbetsavtal.

Betalning

Swish, kortbetalning, eller kontant för privatkunder. Fakturering i efterskott för företag med avtal.

Bokning

Receptionen är öppen Måndag, Tisdag, Torsdag 8.00-17:00, Onsdag 13.00-17.00 och Fredag 08.00-12.00. Snabbaste sättet att få tid är att ringa. Norrköping
011-15 97 00. Linköping 013-270 280. Mjölby 014- 217 222
Ett begränsat utbud av tider kan även bokas online, Klicka här för att boka tid!