Kiropraktik i Norrköping

I våra trivsamma lokaler i Norrköping erbjuder vi

kiropraktiska behandlingar och massage.

Vi finns i gamla chokladfabriken på Lindövägen 17 i Norrköping. Vi har fri patientparkering utanför ingången och det finns även busshållplats strax utanför dörren.

Här arbetar legitimerade kiropraktorer Erika Haglund och Mitch Quoi, samt vår AT kiropraktor Karl Mörling och Linnéa Öhman är certifierad massageterapeut.

På kliniken undersöker och behandlar vi patienter med såväl akuta som långvariga besvär.

Hör av dig till oss på telefonnummer 011-15 97 00 eller mail info@kiropraktorhuset.se om du vill boka en tid eller få mer information om hur vi kan hjälpa dig!

Våra kiropraktorer

Mitchell Quoi
Mitchell Quoi
Leg. Kiropraktor
011-15 97 00

Kiropraktik hjälper människor att prestera sitt allra bästa. Mitch tycker om att hjälpa människor att leva ett lyckligare, hälsosammare, och smärtfritt liv.

Mitchell älskar att se positiva hälsoförändringar hos människor. Det driver honom varje dag att se människor som uppfyller sin potential med hjälp av kiropraktikens hjälp. Han har alltid funnit det intressant hur en specifik kiropraktisk justering kan ha en positiv inverkan på hela patientens hälsa. Att vara en del av processen för att få människor att uppnå sina livsmål och stunder då de överträffar sig själva är något som Mitch brinner för!

Karl Mörling
Karl Mörling
AT Kiropraktor
011-15 97 00

Karl är född och uppvuxen i Norrköping men har spenderat 10 år utomlands men är hemma igen sedan 2018. Karl har en Bachelor i Human Science från Anglo-Euoropean College of Chiropractic och en Master från Welsh Institute of Chiropractic samt flera års arbetslivserfarenhet som kiropraktor på den skotska västkusten.

Karl vill hjälpa patienter att leva ett aktivare och hälsosammare liv genom diagnostisering, behandling, rehabilitering och förebyggande av funktionsstörningar och smärttillstånd i rörelseapparaten.

Han gillar även att idrotta, träna och vandra i skog och fjäll.

Erika Haglund
Erika Haglund
Leg. Kiropraktor
011-15 97 00

Erikas passion för kiropraktiken började redan som ung då hennes pappa berättade hur han hjälpte många människor till ett bättre liv genom sin karriär som kiropraktor.

Kroppens potential är enorm, och att få hjälpa människor att uppnå en bättre hälsa genom kiropraktiken är vad Erika brinner mest för. Att få vara med i processen till att en person fungerar optimalt och till exempel kan slå ett personbästa på crossfit, gå igenom en härlig graviditet, eller klarar av att bestiga Kebnekajse är vad som gör att Erika älskar sitt jobb.

Hon arbetar alltid med hela kroppen för att nå bästa möjliga resultat och hållbara hälsa för patienten.

Henny Winward
Henny Winward
011-15 97 00
Norrköping

Henny har en Master of Chiropractic examen från AECC i England sedan 2013. Hon påbörjade sin karriär i England där hon drev sin egen klinik i åtta år.

Henny älskar att behandla patienter i alla åldrar och har en stor erfarenhet av att behandla gravida och sportutövare på olika nivåer. Att få människor att må bra och att hjälpa dem att uppnå sina mål (vare sig det är att kunna röra sig utan smärta eller att springa ett maraton) är hennes största passion.

Henny är uppvuxen i Norrköping och nu kände hon att det var dags att flytta tillbaka hem med sin man och fyra barn.

På (den lilla) fritiden som är kvar tycker hon om att springa, både kortare distans men även maraton och ultra-maraton.