Kiropraktik i Norrköping

I Norrköping erbjuder vi kiropraktiska behandlingar och flera sorters massagebehandlingar som klassisk massage, avslappningsmassage och rehabilitering.

Behandlingsrum, rehabgym och poolområde

Vi finns i gamla chokladfabriken på Lindövägen 17,  i Norrköping. Fri patientparkering utanför ingången. Busshållplats utanför dörren.

Här arbetar legitimerade kiropraktorer Erika Haglund och Mitch Quoi, samt våra AT kiropraktorer Karl Mörling och Linnéa Öhman arbetar som certifierade massageterapeuter.

Vi undersöker och behandlar patienter med såväl akuta som långvariga besvär.

Vi som jobbar här

Våra kiropraktorer och massörer
Mitchell Quoi
Mitchell Quoi
Leg. Kiropraktor
011-159700

Kiropraktik hjälper människor att prestera sitt allra bästa. Mitch tycker om att hjälpa människor att leva ett lyckligare, hälsosammare, och smärtfritt liv.

Mitchell älskar att se positiva hälsoförändringar hos människor. Det driver honom varje dag att se människor som uppfyller sin potential med hjälp av kiropraktikens hjälp. Han har alltid funnit
det intressant hur en specifik kiropraktisk-justering kan ha en så positiv inverkan på patientens hälsa. Att vara en del av processen för att få människor att uppnå sina livsmål och stunder då de överträffar sig själva är något som Mitch brinner för!

Karl Mörling
Karl Mörling
AT Kiropraktor
011-159700

Född och uppvuxen i Norrköping. Hemma igen sedan 2018 efter 10 år utomlands med en Bachelor i Human Science från Anglo-Euoropean College of Chiropractic och en Master från Welsh Institute of Chiropractic samt flera års arbetslivserfarenhet som kiropraktor på den skotska västkusten.

Karl vill hjälpa patienter att leva ett aktivare och hälsosammare liv genom diagnostisering,
behandling, rehabilitering och förebyggande av funktionsstörningar och smärttillstånd i
rörelseapparaten.

Han gillar även att idrotta, träna och vandra i skog och fjäll.

Erika Haglund
Erika Haglund
Leg. Kiropraktor
011-159700

Erikas passion för kiropraktiken började redan som ung då hennes pappa berättade hur han hjälpte många människor till ett bättre liv genom sin karriär som kiropraktor.

Kroppens potential är enorm, och att få hjälpa människor att uppnå en bättre hälsa genom kiropraktiken är vad Erika brinner mest för. Att få vara med i processen till att en person fungerar optimalt och tex kan slå ett personbästa på crossfit, gå igenom en härlig graviditet, eller klarar av att bestiga Kebnekajse är vad som gör att Erika älskar sitt jobb.

Hon arbetar alltid med hela kroppen för att nå bästa möjliga resultat och hållbara hälsa för patienten.

Hanna
Hanna
Kiropraktisk Assistent/receptionist
011-159700

Hanna tycker om att vara ute i naturen, ta skogspromenader, hänga med sina kompisar, samt är engagerad i pojkvännens fotbollskarriär. Hanna är en av de första personer du kommer att träffa och prata med när du kommer till oss på Kiropraktorhuset. Hon är grym på att hjälpa våra patienter i deras resa till en bättre hälsa, och ger mycket värme och energi till atmosphären i kliniken.

Alice
Alice
Kiropraktisk assistent/receptionist
011-159700

Alice har ett stort intresse för mode och design, och är till stor del ansvarig för vår kliniks design! Hon kommer ifrån Borlänge, har ett vänligt ansikte och själ. Hon kommer att hjälpa dig om du har några frågor eller funderingar.