Huvudvärk & migrän

huvudvark

Att leva med huvudvärk eller migrän är tufft och gör att du känner dig eländig och irriterad. Många försöker att lindra smärtan genom att ta den ena eller andra värktabletten, men problemet återkommer tyvärr så småningom.

Visste du att huvudvärk ofta har en relation till nacken? De vanligaste är spänningshuvudvärk, migrän, cervikogen huvudvärk, klusterhuvudvärk, hormonhuvudvärk, medicinering och smärtstillande huvudvärk. Huvudvärk och migrän är så vanligt att de flesta accepterar dem som en normal del av sitt dagliga liv och tar värktabletter så att de kan fortsätta med sin dag snarare än att försöka hitta och ta itu med orsaken. Men bara för att de är vanliga betyder det inte att de är normala.

Vi hjälper många att minska sin huvudvärk och migrän

Har du ont i nacken? Lider du av huvudvärk eller migrän?

– På Kiropraktorhuset har vi hjälpt många patienter med nackspänningar, huvudvärk och migrän att leva smärtfritt i flera år nu. Boka in en konsultation hos våra kvalificerade kiropraktorer för att ta reda på om vi kan hjälpa dig att börja ta steg mot ett mer hälsosamt och mindre smärtfyllt liv. BOKA HÄR.

Orsak till huvudvärk

Många typer av huvudvärk orsakas av skadade strukturer runt halsen såsom leder, ligament, muskler och cervikala diskar, som alla har komplexa nervändar. Migrän är vanligtvis en allvarlig huvudvärk på framsidan eller sidan av huvudet. Detta känns ofta som en bankande smärta som förvärras när du rör dig. Andra symtom är illamående, kräkningar och ökad känslighet för ljus eller ljud.

Våra högt kvalificerade och erfarna kiropraktorer är utbildade för att hitta, undersöka, diagnostisera och korrigera muskel- och skelettproblem som leder till huvudvärk. De har ett antal specifika tekniker som kan hjälpa till att förbättra funktionen i nacken och göra huvudvärk och värktabletter till det förflutna.