Kiropraktik i Linköping

I våra fräscha lokaler jobbar vi med kiropraktiska behandlingar.

Kiropraktorhuset ligger centralt i Linköping på Kungsgatan 26 A.

Här arbetar leg. kiropraktorer Erik Malmkvist och Anouk Bakker, samt vår AT kiropraktor Serhat Can.

Hos oss kan du förutom förstklassig behandling få hjälp med olika råd och övningar. Kontakta oss för tidsbokning på telefon 013-270 280 eller mail om du har frågor.

Parkering finns 50 m bort i parkeringshuset Baggen.

Vi som arbetar här

Erik Malmkvist
Erik Malmkvist
Leg. Kiropraktor
013-270 280

Eriks drivkraft är att hjälpa hans kunder att leva fullare och friskare liv.
Genom noggrann utredning kommer ni tillsammans fram till vad som utgör hinder och vilken åtgärd som är lämplig baserat på patientens mål.
Ni når målet genom kiropraktisk behandling samt råd om träning och livstil.

Anouk Baker
Anouk Baker
Leg. Kiropraktor
013-270 280

Anouk finner stor passion i att hjälpa människor att sätta mål och nå dem. Med hjälp av kiropraktisk behandling och allmän hälsorådgivning kan människor ta sitt välbefinnande till önskad nivå. Om detta till exempel innebär att öka sportsliga ambitioner eller underlätta en graviditet, fungerar kiropraktiken genom att återställa den optimala balansen i kroppen, vilket är en fascinerande process att följa som kiropraktor.

Serhat Can
Serhat Can
AT Kiropraktor
013-270 280

Serhats passion är att sätta patienten i centrum, skapa en god dialog och genom noggrann undersökning identifiera kroppens obalans. Med hjälp av kiropraktisk justering kan ni uppnå bästa möjliga livskvalité.

Kiropraktik är ett fantastiskt yrke med stora möjligheter att få hjälpa människor till ett friskare och bättre liv. Att vara lyhörd och ha möjlighet att anpassa den kiropraktiska behandlingen till patienternas behov och förutsättningar är viktigt för Serhat.

På fritiden arbetar han med att utveckla idrottare till att optimeraderas prestation och nå sina mål. Serhat har lång erfarenhet inom akuta idrottsskador och har varit medicinsk ansvarig för olika idrottsföreningar.

Nathalie
Nathalie
Kiropraktisk assistent/receptionist
013-270 280

Nathalie har lång erfarenhet av service från arbete på restaurang. Hon brinner för att hjälpa människor och har nu sadlat om för att kunna bidra till ett hälsosammare samhälle. När hon inte är i receptionen hos oss på Kiropraktorhuset spenderar hon tid på gymmet, i naturen eller hemma med familjen med en god middag uppdukad. Nathalie svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar, hon finns här för att hjälpa dig på vägen mot en bättre hälsa.