Kiropraktik i Linköping

I våra fräscha lokaler jobbar vi med kiropraktiska behandlingar.

Kiropraktorhuset ligger centralt i Linköping på Kungsgatan 26 A. Parkering finns 50 m bort i parkeringshuset Baggen.

Här arbetar leg. kiropraktor Serhat Can och Erik Malmkvist. Vår leg. kiropraktor Anouk Bakker är just nu föräldraledig.

Hos oss kan du förutom förstklassig behandling få hjälp med olika råd och övningar. 

Hör av dig till oss på telefonnummer 013-270 280 eller mail info@kiropraktorhuset.se om du vill boka en tid eller få mer information om hur vi kan hjälpa dig!

Vi som arbetar här

Erik Malmkvist
Erik Malmkvist
Leg. Kiropraktor
013-270 280

Eriks drivkraft är att hjälpa hans patienter att leva ett friskare liv där de kan använda sin kropp till fullo. Genom noggrann utredning kommer Erik tillsammans med patienten fram till vad som utgör hinder och vilken åtgärd som är lämplig baserat på patientens mål.
Genom kiropraktisk behandling, samt råd om träning och livsstil, kan Erik hjälpa dig att nå dina mål.

Anouk Baker
Anouk Baker
Leg. Kiropraktor
013-270 280

Anouk finner stor passion i att hjälpa människor att sätta mål och nå dem. Med hjälp av kiropraktisk behandling och allmänna hälsoråd anser Anouk att människor kan ta sitt välbefinnande till önskad nivå. Det kan till exempel vara att öka sportsliga ambitioner eller underlätta en graviditet, fungerar kiropraktiken genom att återställa den optimala balansen i kroppen. Som kiropraktor är det en fascinerande process att följa en patient från att uppleva begränsningar till att kunna fungera mer optimalt.

Serhat Can
Serhat Can
Leg. Kiropraktor
013-270 280

Serhats filosofi är att förbättra människors livsstil. Han har alltid varit passionerad för hälsa och rörelseapparaten.

Kiropraktik är ett fantastiskt yrke som förbättrar människors hälsa och livskvalitet. Serhats passion är att sätta patienten i centrum, skapa en god dialog och genom noggrann undersökning identifiera kroppens obalans. Det är viktigt att behandlingarna är anpassade efter varje patients individuella behov.

På fritiden stödjer Serhat idrottare för att hjälpa dem att nå sina mål. Han har erfarenhet av att behandla akuta idrottsskador och har ansvarat för medicinsk vård inom olika idrottsföreningar. Han har också vunnit två SM Guld (svenska futsal ligan).