Kiropraktik i Norrköping

I våra trivsamma lokaler i Norrköping erbjuder vi

kiropraktiska behandlingar och massage.

Vi finns i gamla chokladfabriken på Lindövägen 17 i Norrköping. Vi har fri patientparkering utanför ingången och det finns även busshållplats strax utanför dörren.

Här arbetar legitimerade kiropraktorer Erika Haglund och Mitch Quoi, samt vår AT kiropraktor Karl Mörling och Linnéa Öhman är certifierad massageterapeut.

På kliniken undersöker och behandlar vi patienter med såväl akuta som långvariga besvär.

Hör av dig till oss på telefonnummer 011-15 97 00 eller mail info@kiropraktorhuset.se om du vill boka en tid eller få mer information om hur vi kan hjälpa dig!

Våra kiropraktorer

Erika Haglund
Erika Haglund
Leg. Kiropraktor, DC MChiro
011-15 97 00

Född och uppvuxen i Norrköping.

Erika har en 5 årig Master of Chiropractic examen från Welsh Institute of Chiropractic, University of South Wales sedan 2015.

Erika har mycket vidareutbildning och stor erfarenhet av att behandla gravida kvinnor och barn. Hon har även jobbat med idrottare som tävlat i både VM, SM, landslag, och allsvenskan.

Erikas pappa grundade Kiropraktorhuset år 1984, så Erikas passion för kiropraktiken började redan som ung då hennes pappa berättade hur han hjälpte många människor till ett bättre liv genom sin karriär som kiropraktor.

Erika älskar att vara ute i naturen, njuta av god mat, skratta med vänner och att spendera tid med sin partner, dotter och två tvillingsöner.

Mitchell Quoi
Mitchell Quoi
Leg. Kiropraktor, DC MChiro PgCert
011-15 97 00

Mitch har en 5årig Master of Chiropractic examen från Welsh Institute of Chiropractic, University of South Wales. Efter examen studerade han ännu ett år för Postgraduate Certificate Professional Development från Anglo-Euoropean College of Chiropractic på Bournouth University (Chiropractic), vilket utvecklade hans kiropraktiska tekniker ytterligare.

Han har jobbat som en Kiropraktor i över 10 år; först i England 5 år där han bland annat vann Chiropractor of the Year på en av de största Kiropraktorklinikerna i Storbritannien. År 2017 började Mitch att jobba med oss på Kiropraktorhuset!

Han har tagit hand om idrottare som har tävlat i VM, landslag och Allsvenskan här i Sverige.

Han har alltid funnit det intressant hur en specifik kiropraktisk justering kan ha en positiv inverkan på hela patientens hälsa. Mitch tycker om att hjälpa människor att leva ett lyckligare, hälsosammare, och smärtfritt liv.

Karl Mörling
Karl Mörling
AT Kiropraktor
011-15 97 00

Karl är född och uppvuxen i Norrköping men har spenderat 10 år utomlands men är hemma igen sedan 2018. Karl har en Bachelor i Human Science från Anglo-Euoropean College of Chiropractic och en Master från Welsh Institute of Chiropractic samt flera års arbetslivserfarenhet som kiropraktor på den skotska västkusten.

Karl vill hjälpa patienter att leva ett aktivare och hälsosammare liv genom diagnostisering, behandling, rehabilitering och förebyggande av funktionsstörningar och smärttillstånd i rörelseapparaten.

Han gillar även att idrotta, träna och vandra i skog och fjäll.