Det är frestande att klara av träningen och ignorera de subtila tecken som vår kropp kan ge.  Det kan vara den knipande känslan i axelleden när man lyfter en vikt eller spänningar och obehag i nedre delen av ryggen vid rodd.

Oavsett upplevelse är det viktigt att lyssna på din kropp och anpassa det du gör så att den får vila.  Om problemet kvarstår rekommenderar vi alltid att du söker professionell hjälp förr snarare än senare, för att hjälpa dig att identifiera orsaken och få dig att fungera som du borde igen.

Kiropraktisk vård är ett naturligt och säkert sätt att ta hand om skador som kan uppstå från sport, såsom ländryggssmärta, ledvärk, muskelspasmer och spänningar.  Om du börjar få varningssignaler, skicka gärna ett epost till oss, vi hjälper gärna till.

Glada hälsningar och mycket kärlek,

Kiropraktorhuset

Innehållet i denna blogg är avsett för utbildningsändamål och är inte avsedd att erbjuda personlig medicinsk rådgivning. Du bör rådfråga en kvalificerad vårdgivare med alla frågor du har angående ett medicinskt tillstånd. Ignorera aldrig eller dröj med att söka professionell medicinsk rådgivning på grund av något du har läst i den här bloggen.