Massage för behandling eller avkoppling

Vi tillhandahåller massage utförd av personal certifierad av Branschrådet Svensk Massage. Våra massörer utför såväl avslappnande massage som klassisk svensk massage.

Klassisk svensk massage

Klassisk massage är en svensk behandlingsform som är känd och väletablerad världen över. Massagen är handfast och djupgående. Klassisk massage är både läkande, förebyggande och lugnande. Den klassiska massagen utförs med olja direkt på huden. Musklerna bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp.

Du erbjuds behandlingar i 30, 45 eller 60 minuter. Massage kan utföras i förebyggande syfte eller terapeutiskt när skada eller besvär har uppstått. Genom att gå regelbundet mår din kropp bättre och besvär kan stoppas i ett tidigt skede. Vi utför massagebehandlingar på vår mottagning Norrköping. Vi erbjuder även friskvårdsavtal för företag.

Priser

Svensk klassisk massage
30 min – 540 kr:-
45 min – 620 kr:-
60 min – 730 kr:-

Bokning

Ring vår mottagning i Norrköping på 011-15 97 00. Om ingen svarar, lämna meddelande så ringer vi upp.

Både nya och gamla kunder kan boka vissa tider online, Klicka här för att boka tid! Kom ihåg att vår reception kan erbjuda fler tider på tel 011-159700.