Ger din kropp dig tecken på att något inte fungerar som det ska?

Det är frestande att klara av träningen och ignorera de subtila tecken som vår kropp kan ge.  Det kan vara den knipande känslan i axelleden när man lyfter en vikt eller spänningar och obehag i nedre delen av ryggen vid rodd.

Oavsett upplevelse är det viktigt att lyssna på din kropp och anpassa det du gör så att den får vila.  Om problemet kvarstår rekommenderar vi alltid att du söker professionell hjälp förr snarare än senare, för att hjälpa dig att identifiera orsaken och få dig att fungera som du borde igen.

Kiropraktisk vård är ett naturligt och säkert sätt att ta hand om skador som kan uppstå från sport, såsom ländryggssmärta, ledvärk, muskelspasmer och spänningar.  Om du börjar få varningssignaler, skicka gärna ett epost till oss, vi hjälper gärna till.

Glada hälsningar och mycket kärlek,

Kiropraktorhuset

Om oss

Kiropraktorhuset finns i Linköping, Norrköping och Mjölby. Undersökningar och kiropraktisk vård utförs av högt kvalificerade kiropraktorer. Utöver detta erbjuder vi olika typer av massagebehandingar, träningsrådgivning, behandling av idrottsskador, samt företagstjänster inom kiropraktik och massage.

Läs mer

Tags